Notater om varemerker

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

Adobe, Acrobat og Reader er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre land.

Apple, Mac, macOS, MacBook, MacBook Air, Mac Pro, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari er varemerker for Apple Inc.

Arm er et registrert varemerke som tilhører Arm Limited (eller datterselskaper) i USA og/eller andre steder.

Cloudflare, Cloudflare-logoen og Cloudflare Workers er varemerker og/eller registrerte varemerker for Cloudflare, Inc. i USA og andre jurisdiksjoner.

Dropbox er et varemerke som tilhører Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Chrome, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube, Android er varemerker for Google LLC.

Intel, Celeron og Atom er varemerker for Intel Corporation i USA og/eller andre land.

Java og JavaScript er registrerte varemerker som tilhører Oracle og/eller deres tilknyttede selskaper.

Linux er et varemerke som tilhører Linus Torvalds, og er registrert i USA og andre land.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemerker som tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemerke som tilhører Mail.ru LLC.

ActiveX, Direct3D, Microsoft, Microsoft Edge, Windows, Windows Media, Windows XP, Windows Server, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Bing er varemerker for Microsoft-gruppen av selskaper.

Mozilla, Firefox og Thunderbird er varemerker som tilhører Mozilla Foundation i USA og andre land.

VMware er registrerte varemerker eller varemerker for VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiksjoner.